Bavicchi Bio Hajdina csíráztatáshoz – Csírája főételként is felhasználható. Adja kenyértésztához.

790 Ft

Rendelhető

Fontos információk

Díjmentes házhozszállítás

Vásárolj 20 000 Ft értékben és a rendelésed díjmentesen szállítjuk házhoz.

Kényelmes fizetés

A rendelésed biztonságosan és kényelmesen kiegyenlítheted bankkártyával.

Segítőkész ügyfélszolgálat

Kérdésed van? Írj nekünk az info@bio-natur.hu email címre vagy keress minket telefonon.

Termékleírás

BIO HAJDINA CSÍRÁZTATÁSHOZ

Vitaminok: C, B-komplex, E. Ásványi anyagok: vas, foszfor, kálium. Magas fehérjetartalom, roborál, lúgosít, riboflavin és rutin-tartalma serkenti az agyat és erősíti az érfalakat. Csírája főételként is felhasználható. Értékes adalék a kenyér tésztájához.

Csíráztass!
A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

ellenorzott-oko-gazdalkodasbol.jpg

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 8-12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 10-12 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.
Kiszerelés: 90gr