Menü

Szállítási feltételek

Webáruházunkban vásárolt termékeket házhozszállítással juttatjuk el hozzád az MPL futárszolgálat segítségével. Az általunk vállalt szállítási határidő általában 3-6 munkanap, mely függ attól, hogy saját raktárkészletről, vagy külső beszállítónktól kerül a termék kiszállításra. Amennyiben valamely megrendelt termék nem vagy csak hosszabb szállítási idővel érhető el minden esetben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot.

A házhozszállítás 20 000 Ft értékhatárig 1 490 Ft, az ezt meghaladó összegű rendeléseknél a kézbesítés díját átvállaljuk. A megrendelés folyamata során pontos tájékoztatást kapsz az aktuális szállítási költségekről.

Fontos információ

A csomag átvételekor, kérjük, alaposan ellenőrizd a kiszállított termékeket! Amennyiben sérülést tapasztalsz a terméken vagy a csomagoláson az átvétel során, a sérülésről minden esetben jegyzőkönyv felvételét kell kérni a futártól!

A futárszolgálattól való átvételt a vevő aláírásával igazolja, így elismered, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésben foglaltaknak.

Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk!