Specchiasol® Tengeri sós és propoliszos orrspray – EPID® szabadalommal védett, teljes propoliszt tartalmaz!

2 490 Ft

Rendelhető

Fontos információk

Díjmentes házhozszállítás

Vásárolj 20 000 Ft értékben és a rendelésed díjmentesen szállítjuk házhoz.

Kényelmes fizetés

A rendelésed biztonságosan és kényelmesen kiegyenlítheted bankkártyával.

Segítőkész ügyfélszolgálat

Kérdésed van? Írj nekünk az info@bio-natur.hu email címre vagy keress minket telefonon.

Cikkszám: 8002738978103 Kategóriák: ,
Termékleírás

EPID® orrspray

 • ELŐSEGÍTI A LÉGZÉST
 • FELSZABADÍTJA AZ ORRJÁRATOKAT
 • NYÁLKAHÁRTYA KÍMÉLŐ

ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ

Az EPID® orrspray egy orvostechnikai eszköz, melynek formuláját arra fejlesztették ki, hogy megfázás és/vagy allergia esetén segítse a légzést és felszabadítsa az orrjáratokat. A termék nem tartalmaz érösszehúzó, vagy nyálkahártyát szárító vegyületet és nem okoz függőséget. Ezért naponta többször is használható.

 • csökkenti az orrváladékot és tisztít: az izotóniás oldat kimossa az orrüreget.
 • felszabadítja az orrüreget és kellemes érzést nyújt az olyan esszenciális olajoknak köszönhetően, mint például az eukaliptusz, a menta és a fenyő.
 • óvja a nyálkahártyát az irritációtól: a gyanta, és a filmképző vegyületek, például a propolisz glicerines kivonat, az Aloe kivonat, a mirha és az esszenciális olajok egy filmréteget képeznek (mikrogél), mely nedvesen tartja a nyálkahártyát és csökkenti a váladékot, így megvéd az irritációtól és megakadályozza a mikróbák és az irritáló anyagok megtelepedését.

ÖSSZETÉTEL

víz, EPID® propolisz glicerines kivonat, mirha (Myrrhis odorata Scop), gyanta glicerines kivonata, mályva (Malva sylvestris) levelek glicerines kivonata, kamilla (Matricaria chamomilla) virág száraz kivonata, aloe (Aloe vera Burm. F.) levél gél, tengeri só (nátrium-klorid), kálium-szorbát, xantángumi, eukaliptusz (Eucalyptus globulus Labill.) esszenciális olaj, citromsav, menta (Mentha x piperita) esszenciális olaj, fenyő (Pinus sylvestris) esszenciális olaj

Megkönnyíti a váladék eltávolítását, elősegíti az eldugult orr kitisztítását, regenerálja az orrnyálkahártyát. Hosszabb ideig tartó használat során is biztonsággal alkalmazható! Könnyen eltávolítja az orr belsejében megtapadó szennyező anyagokat, mint a korom- és pollenszemcsék, véd a kórokozókkal szemben, ezáltal egyszerű módon megelőzhetők a különböző légúti gyulladásos és allergiás betegségek.

DÓZIS, A HASZNÁLAT MÓDJA ÉS IDEJE

Ellenőrizze, hogy az adagoló tökéletesen illeszkedik-e az üvegbe. Használat előtt alaposan rázza fel. Vegye le az adagolófej védőkupakját, mielőtt használni kezdi. A speciális adagoló segítségével egyszer vagy kétszer fújjon mindegyik orrlyukába. Ezt a nap folyamán, szükség esetén akár 4-5 alkalommal megismételheti, a tünetek enyhüléséig. A készítmény egyenletes eloszlása érdekében érdemes kívülről finoman dörzsölni az orrot, hosszában felfelé irányuló mozdulatokkal. Az adagolófejet minden használat után mossa el langyos vízben, törölje szárazra, és helyezze vissza a védőkupakot.

KONTRAINDIKÁCIÓK

Ne használja a terméket, ha egy vagy több összetevőjére érzékeny, vagy allergiás. Ne adja öt év alatti gyereknek, ha hajlamos hangrésgörcsre, vagy rohamra.

MELLÉKHATÁSOK

Az Epid orrsprayt általában jól tolerálják. A termék nem szokott mellékhatást okozni.

HA AZ ELŐÍRT ADAGNÁL TÖBBET VETT BE ÉS EGYÉB HIBÁK

Nem ismert olyan eset, amikor a terméket túladagolták volna, ha az előírásoknak megfelelően használják.

FIGYELMEZTETÉSEK

 • A terméket csak orrüregre lehet használni. Az előírásoknak megfelelően használja a terméket.
 • Használat előtt ellenőrizze, hogy az adagoló megfelelően illeszkedik-e az üvegbe.
 • Terhesség, szoptatás idején, vagy ha három év alatti gyermekeknek kívánják adni, vagy ha más helyileg ható készítményt használnak az orrüregben, a használat előtt konzultáljanak orvosukkal.
 • Ne használja a terméket, ha túlérzékeny vagy allergiás egy vagy több összetevőjére.
 • A helyileg ható készítmények hosszabb idejű használata érzékenységhez vezethet: ha érzékenység, vagy irritáció lépne fel, hagyják abba a termék használatát és konzultáljanak orvosukkal, vagy gyógyszerészükkel
 • Ne használják a terméket, ha a nyálkahártya sérült, műtét után vagy bármilyen sérülés esetén
 • Ne használják a terméket a dobozon jelzett lejárati időn túl.
 • Ne használják a terméket ha első használat előtt a csomagolás sérült, vagy nem teljesen sértetlen

A TERMÉK TÁROLÁSÁRA VONATKOZÓ UTASÍTÁSOK ÉS TANÁCSOK

Tartsák hűvös, száraz helyen, fénytől védve. Ne használják a terméket a lejárati időn túl. Ne használják a terméket, ha a csomag ki van bontva vagy sérült. A lejárati időt a termék dobozán és az üvegen találják.

Gyerekek elől elzárandó.

Használat után ne szennyezzék vele a környezetet!

TARTALOM

Nettó űrtartalom: 20 ml

üvegtartály spray fejjel